The man behind the painting: João Saldanha

Joao Saldanha is relatively new in the art business. His passion for cars and painting is combined in his great artworks of classic cars and Formula cars. Especially his love for the Macau GP is inspiring..

Vintage Speedworks aanwezig tijdens 'Passion in motion'

/
Op 16 September organizeert Kinetic Therapy samen met Porsche Bulen de jaarlijkse Porsche and Classic rally. Hedendaagse GT's worden vergezeld door oldtimers en bijzondere youngtimers tijdens een onvergetelijke rit.
Tom_Sangen_portret

De man achter het schilderij: Tom Sangen

/
‘Een levenslange passie’ Tom Sangen (1974) is zijn hele leven lang al bezeten van auto’s. Enkele jaren geleden besloot hij om zijn creativiteit en passie te combineren en sindsdien maakt hij ‘automotive art’. Zijn opleiding als architect is duidelijk van invloed op de vormgeving van zijn werk en de manier waarop dit tot stand komt. Hij werkt met acrylverf op canvasdoek en schildert in een abstracte, grafische stijl met vlakken en lijnen.
Pogo-jean-denis-aftertherace-blog-about-vintage-speedworks_closeup

Het team achter het schilderij: AfterTheRace

/
Verhalen zijn er in overvloed, denk aan de Porsche 911, de 917 en klassieke auto’s uit de Formule 1. Vaak worden ze onthouden door de kenmerkende kleurenpatronen zoals, Martini, Gulf, Marlboro, maar zeker ook Bastos in kenmerkend rood of Jägermeister in oranje. Deze verhalen weten Jean-Denis en Pogo in unieke wijze vast te leggen: spraakmakende designs met elk hun eigen unieke verhaal.
Joel-clark-at-work-portrait

De man achter het schilderij: Joel Clark

/
Joel comes from England and grew up just 10 miles from Silverstone Circuit, in Northamptonshire. He has since lived in London, Melbourne and Dublin.

De man achter het schilderij: Tom Havlesek

/
is geboren in Brno, gelegen in Tjechie. Van kinds af aan is hij al geinteresseerd geweest in autosport. Dit is mede ontstaan doordat hij veelvuldig het circuit van Brno bezocht met zijn vader.