Het team achter het schilderij: AfterTheRace

Wat maakt automotive art zo aansprekend? Het vertelt een verhaal…. Het is heroïsch, dramatisch, uniek en altijd intens.

Verhalen zijn er in overvloed, denk aan de Porsche 911, de 917 en klassieke auto’s uit de Formule 1. Vaak worden ze onthouden door de kenmerkende kleurenpatronen zoals Martini, Gulf, Marlboro, maar zeker ook Bastos in kenmerkend rood of Jägermeister in oranje.

Deze verhalen weten Jean-Denis en Pogo in unieke wijze vast te leggen: spraakmakende designs met elk hun eigen unieke verhaal.

Het geheim?

Als je Jean-Denis ontmoet en spreekt wordt dit al snel duidelijk. De man is doordrenkt met autosport en de benzine stroomt door zijn aderen, zoveel is duidelijk. Hij heeft altijd wel een autosport verhaallijn in zijn hoofd, welke hij met zijn graphic design achtergrond om kan zetten in een basis design. Daarna brengen hij en zijn vriend Pogo dit gezamenlijk tot leven met behulp van Pogo zijn expressieve kwaliteiten…

Racen geeft stof.. Rallye geeft moddersporen, een wegrace geeft rubberspetters, steenslag en olie… Dit is hun stijl en maakt hun werk zo kenmerkend en spannend. Als je er voor staat kijk je naar een levend kunstwerk, waar je de race opnieuw beleefd, kan voelen en zelfs ruiken. Elke keer lees je een nieuw hoofdstuk van het verhaal dat aan je muur hangt.

Wil je dit zelf ervaren? Kom dat van 18-20 Mei naar Spa Classic op het circuit van Spa-Francorchamps. Jean-Denis en Pogo zullen beiden aanwezig zijn om hun kunst, passie en werk met ons te delen…

porsche-911-917-painting close
Pogo-jean-denis-aftertherace-blog-about-vintage-speedworks_closeup
porsche-911-917-painting-gulf